Home

În perioada 18-26 februarie 2014 se vor derula ateliere de mărțișoare în Berceni, pentru copii din cartier. Fiecare copil va crea mai multe mărţişoare, iar unul dintre acestea va fi inclus în expoziţia „1 Martie la Mărţişor” organizată la Casa Memorială „Tudor Arghezi – Mărţişor” în perioada 1-9 martie a.c.

Atelierele de mărțișoare se vor desfășura pe durata a 90 minute în spațiile instituțiilor culturale din cartier: Biblioteca Metropolitană – Filiala „Otilia Cazimir”, Biblioteca Metropolitană – Filiala „George Coșbuc” şi Casa Memorială „Tudor Arghezi – Mărțișor”, după cum urmează:
– 18 februarie, Filiala „Otilia Cazimir”, cu copii din sistemul de protecție socială din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului sector 4;
– 21 februarie, Filiala „Otilia Cazimir”, cu copii de la Școala nr. 93
– 21 februarie, Filiala „George Coșbuc” cu copii de la Școala nr. 111 „George Bacovia”.
În perioada 24-26 februarie vom derula ateliere la filiala ”George Coșbuc” cu copii de la Școala nr. 190.

Pentru atelierul de sâmbătă, 22 februarie, orele 11-12:30 de la Casa Memorială ”Tudor Arghezi – Mărțișor” invităm părinții rezidenți ai cartierului Berceni să își înscrie copiii cu vârste cuprinse între 6 şi 12 ani printr-un mesaj pe pagina de Facebook a proiectului, printr-un e-mail la cartierulberceni@gmail.com, sau la telefon 0723.833.591. Participarea este gratuită, iar înscrierea se poate face până la data de 21 februarie.

Mărțișoare

Publicitate