Home

Astăzi, 21 mai 2015, se împlinesc 135 de ani de la nașterea maestrului Tudor Arghezi. Chiar daca fizic nu mai este printre noi, opera lui, casa în care a scris și a trăit, grădina în care a muncit, toate acestea îl fac nemuritor în sufletele noastre, ale muritorilor.
Vă așteptăm la sfârșit de săptămână la Casa Memorială Tudor Arghezi – Mărțișor să vă înscrieți la programul Arghezi, iubitorul de animale.
Cei mici vor fi bucuroși să-l cunoască pe Arghezi în postura iubitorului de necuvântătoare, vor vedea fotografii cu familia Arghezi, vor afla povești despre animalele prezente pe vremuri în gospodăria poetului, despre Zdreanța și prietenia frumoasă care l-a legat de stăpânul său.
În atelierul Creion cei mici se vor transforma în meșterii de jucării. Echipele de părinți și copii vor face măști zdrențăroase de carton și hârtie, pe care le iau acasă ca să nu-l uite prea curând pe micul amator de ouă proaspete.
Durata unui program este de aproximativ 90 de minute, iar prețul unui bilet de participare este de 5 lei de persoană, adult sau copil (prețul include și vizitarea casei memoriale)

Înscrieri la: ateliere.literare@gmail.com (la atelier pot participa maxim 12 copii)
Arghezi, iubitorul de animale (4-8 ani) – muzeograf Dorothea Nicolescu, 0724883343
– Duminică, 24 mai 2015, ora 10.30
– Duminică, 7 iunie 2015, ora 10.30

casuta zdreanta

Publicitate