Home

Dragi colegi de cartier şi bucureșteni,

Ne bucurăm să vă dăm de veste că am început un nou proiect cultural în Berceni! De data aceasta ne-am adunat mai mulţi şi scriem rând cu rând Istorii din cartier.

În luna octombrie derulăm ateliere de digital storytelling pentru adolescenţi din Berceni, cercetăm istoria zonei şi culegem poveşti ale oamenilor despre viaţa lor în cartier.

Aşa că, dacă locuieşti de mai bine de 10 ani în Berceni, ai acum ocazia să fii personaj în povestea cartierului tău, aşa cum şi cartierul este personaj din povestea ta. Cum? Foarte uşor! Scrie-ne cât de curând pe adresa cartierulberceni@gmail.com cea mai inedită istorie despre viaţa ta şi/sau a familiei în cartier, despre cum au evoluat locurile sau pur şi simplu despre ce înseamnă pentru tine Berceniul. Trimite-ne şi-o fotografie şi noi vom publica povestea ta pe cartierulberceni.com. Iar dacă simţi că ai multe de împărtăşit, scrie-ne, noi avem reportofoanele pregătite şi vom povesti mai pe-ndelete la o cafea!

În luna noiembrie poţi regăsi povestea ta într-o expoziţie foto-documentară despre istoria Berceniului, organizată în Sun Plaza şi itinerată apoi la Muzeul Muncipiului Bucureşti, unde invităm toţi bucureşteni să împărtăşim istorii din cartiere!

Revenim cu alte detalii curând!

Cu drag,
Echipa proiectului Istorii din cartier 
P.S.: Proiectul Istorii din cartier este derulat în perioada septembrie – noiembrie 2015 de Muzeul Municipiului Bucureşti în parteneriat cu Asociaţia Translucid şi Biblioteca Metropolitană Bucureşti. Proiectul este cofinanţat de Administraţie Fondului Cultural Naţional şi susţinut de Sun Plaza.

Berceni

Publicitate